Nem at handle hos os

Priserne i vores webbutik er anført i danske kroner, inklusive moms. Det er den pris og vare, der vises ved kassen på købstidspunktet, der gælder. Vi tager forbehold for eventuelle tekniske fejl, der måtte opstå.

BESTILLING/BETALING

1. Vælg kategori og det produkt, du er interesseret i, og klik på "Læg i varekurven." Produktet placeres automatisk i din varekurv.
2. Ved køb af loftslister og væglister bør man regne med 5-10 % spild, afhængigt af hvor stor og udsmykket listen er.
3. I varekurven/kassen ser du beløbet, du har handlet for. Her kan du fjerne eller ændre antallet, inden du afslutter købet. Her kan du også vælge fragtmetode, hvis der er mere end en at vælge imellem. Inden du betaler, kan du også skrive en besked til os om eventuelle særlige ønsker.
4. Personoplysninger. Vi samarbejder med Svea Ekonomi, og ved kassen afgiver du dine personlige oplysninger ved at skrive dit personnummer, eller du kan vælge at skrive dem manuelt. Husk at angive den rette e-mail- og leveringsadresse. Du kan også angive en anden leveringsadresse end din hjemmeadresse.
5. Betaling. Ved kassen vælger du, hvilken betalingsmetode du ønsker at benytte. Vi tilbyder betaling med kort eller direkte betaling via internetbank. Læs mere om de forskellige betalingsmuligheder i vores købsvilkår. Når du har valgt betalingsmetode, afslutter du ved at trykke på ”Fuldfør købet”.
6. Din ordre sendes til os, og samtidig du får en bekræftelse pr. e-mail. Kontakt os, hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse inden for 1 døgn. OBS! Hvis du har en gratis mail fra hotmail, msn eller outlook.com, er der stor risiko for, at ordrebekræftelsen havner i din spambakke.

Lagervarer forlader vores lager inden for 3-5 arbejdsdage uanset fragtmetode. Bestillingsvarer eller varer, som tilfældigvis er udsolgt, har en længere leveringstid. Den aktuelle leveringstid er specificeret på produktsiden for produktet. Det er produktet med længst leveringstid, der afgør, hvornår du får dine varer.

PRØVER

Er du i tvivl, eller ved du ikke rigtigt, om listen passer, så tilbyder vi op til 4 prøver gratis på alle lofts-, væg-, flex-, facade- og gulvlister samt karnisser. Det eneste, du betaler, er fragten, 99 kr. Ønsker du flere end 4 prøver, betaler du 10 kr./stk. Prøverne er 15-30 cm lange, afhængigt af hvilken model du har valgt. Prøvepakken afsendes normalt senest 3 arbejdsdage, efter vi har modtaget din bestilling. Du får en bekræftelse pr. e-mail, så snart pakken leveres fra os. Normalt har du din prøvepakke i postkassen 1½ dag, efter vi har sendt den.

LEVERINGER

Levering til et afhentningssted, 3-5 dages leveringstid.

Normalt leveres alle mindre pakkeforsendelser til et pakkeafhentningssted i nærheden af din valgte leveringsadresse. Hvis du har opgivet et mobilnummer, får du en SMS, når varen er fremme og kan afhentes hos repræsentanten. Du kan derefter afhente din vare, når det passer dig. Dog skal varen hentes inden for 7 dage. Varen kan kun afhentes af den person, som står som leveringsmodtager. Der er kontrol af legimitation ved afhentning af varen.

Hjemmelevering, 3-5 dages leveringstid.

Ved køb af lister og større bestillinger er der altid hjemmelevering. For virksomheder med bemanding i den normale kontortid sendes varerne normalt direkte til den angivne adresse. Fragten koster 299 kr. Uanset om du handler som virksomhed eller privatperson, får du altid en advisering af transportfirmaet, inden udbringningen sker for at afstemme dag/tidspunkt for leveringen. Produkterne leveres i løbet af dagen og kræver, at en modtager kvitterer for varerne.

OBS! Hjemmetransport skal bookes inden for 4 dage fra adviseringen.

Beregnet leveringsdag

Beregnet leveringsdag er anført for hvert produkt på produktsiden og for hele ordren ved kassen. OBS! Det er en Beregnet leveringsdag og ikke en garanteret leveringsdag. Hvis din bestilling skal ske med hjemmelevering, er den Beregnede leveringsdag den dag, du kan booke tid til hjemmelevering af transportfirmaet. Læg da yderligere én dag til beregningen, inden du har din bestilling på leveringsadressen. Afhængigt af hvor i landet du bor, kan leveringsdagen være +- en dag.

Leveringsforsinkelser og erstatningskrav

Når din bestilling forlader vores lager, så overgår leveringsansvaret til fragtfirmaet, og vi kan ikke give nogen leveringsgaranti. Vi forbeholder os ret til at fralægge os alt erstatningsansvar over for kunden vedrørende leveringsforsinkelser, som er forårsaget af vores leverandører eller af fragtselskabet efter afhentning på vores lager.

FORTRYDELSESRET / RETURNING

I henhold til fjern- og dørsalgsloven har du som forbruger altid 14 dages fortrydelsesret. For at du skal føle dig helt tryg ved dit køb, tilbyder Stuckatur i Sverige AB i stedet hele 30 dages fortrydelsesret, fra det tidspunktet du har modtaget varen. Ved fortrydelsesretten står du som kunde for fragten af returneringen.

Læs om de nærmere oplysninger under købsvilkårene.

Har du spørgsmål eller betænkeligheder, er du velkommen til at kontakte os pr. e-mail [email protected] eller tlf. +46 770 337 335.