Frigolit_bruksanvisning.jpg

Nutidige materialer

giver os mange muligheder for at genskabe gammeldags smukke værelser. I 1960'erne begyndte produktionen af polyurethan og polystyren, stucco, hurtigt at erstatte gipset. Prisen er en stor fordel, men også det, at loftlister og væglister er let monteres af en nogenlunde praktisk person.

Polyurethan & Polystyren(Flamingo)

Polyurethan er en slagfast hård plast med en tyk hvid fin overflade detalje på prydplanter lister vises rart og klar. Du kan bruge alle slags maling, når du maler. Kan bruges udendørs.

  • Modstandsdygtig overfor UV-lys
  • Udform en fleksibel og hård overflade
  • Kan bruges udendørs
  • Ikke brændbart materiale

Listerne af polystyren (Flamingo) er ikke så faste, men fungerer fint, mindre lister er lavet af hårdere polystyren, og de har en flot glat overflade. Større loftlister i flamingo er mindre faste og bør saves med en fin tandsav. Husk at male med vandbaseret maling, ikke egnet til at blive placeret i lav højde, men anbefales på loft eller højt oppe på væggen.

Når lister, paneler eller tilsvarende er anbragt i "rækkevidde", bør kun lister over materialet polyurethan anvendes. Effektfast og nem at reparere, hvis ulykken opstår. Til alle slags malerier. Polystyren (flamingo) må kun males med vandbaserede maling, ikke egnet til placering i en lav højde, men anbefales i loft eller højt på væggen. Hvis der er tvivl om materialet, er du velkommen til at kontakte os og bestille gratis prøver til sammenligning. Vi sender ud-prøver af loft-, væg- og gulvlister til indendørs brug. Bestil på hvert produkt.