Loftsrosette har traditionelt været i centrum af loftet for at give en pæn og flot finish til loftet lys. Loft medaljoner er meget moderne igen, og er nu indarbejdet i mange nye bygninger. Det er overraskende let og billigt at installere nye eller udskifte en attraktiv eller beskadiget bue.

At vælge den rigtige størrelse af loftsrosett

Ved valg af størrelse bør erindres, at proportionerne er rigtige for både rummets størrelse og loftshøjde. Højden af loftet er lige så vigtig som de overordnede dimensioner af rummet. For husstande med lave lofter, er det bedre med mindre glat loftsrosetter. Ejendomme med højt til loftet kan tage meget større eller mere udsmykkede. Man bør også tage hensyn til, hvilken slags stil du har møbler og indretning. En stue med pæne møbler generelt ser bedre med en moderne, forenklet og standard størrelse loftsrosette. Et værelse med en sådan et stærkt center som en stor eksklusiv fin egetræsbord kunne bære en større og mere slående loftsrosett.

Den generelle regel i valg af størrelse er diameteren af loftsrosetten bør ikke være meget større end diameteren af lysekrone. Loftsrosetter er tilgængelige i en bred vifte af stilarter, fra flad til cirkler og store udsmykkede dekorationer. Den stil du vælger, afhænger i høj grad af din eksisterende indretning og dine eksisterende dekorative elementer. Da vi alle lever forskelligt, er der et stort udvalg af stilarter og størrelser, der tilbydes.

Alternative anvendelsesmuligheder for loftsrosetter

Tro det eller ej, men et loftsrosett behøver ikke altid være monteret på taget! Tag et kig på billederne nedenfor INSPIRATION, hvor rosetten monteres på væggen, eller som del af en funktion i kombination med panellister. Eller montere flere buer på taget, blot som en form for dekorativ kunst.

Mange gange hjem er blevet moderniseret i årenes løb, beklædning eller et loft og andre udsmykkede pynt og dekorationer er blevet fjernet. Hvis du ønsker at indarbejde nogle af de oprindelige stilarter boligen, kan du kigge rundt i området du bor i, chancerne er, at flere mennesker i din gade stadig ville have originale tidspesifikke oplysninger om i det mindste nogle af værelserne. Tag et kig på størrelser, former og stilarter af den resterende hus eller et loft, som giver dig en god idé om, hvad stil at vælge for dit eget hjem.