Gennem vores webshop, d-cor, har kunder kunnet handle stukkatur siden 2002. Vi sælger vores produkter både til privatpersoner og virksomheder i hele norden.

Produkterne vi sælger er af højeste kvalitet til markedets laveste priser. Vores produkter er fremstillede i førende fabrikker som anvender den seneste teknologi i branchen og som har høje produktionsniveauer. Hvert produkt bliver kvalitetssikret for at sikre stabilitet, form og konsistens.

Vores stukkatur passer godt i gamle lejligheder/villaer, hoteller og palæer, men også ind i almindelige villaer og moderne boliger. Vi har et stort udvalg af stilarter fra forskellige århundreder.  Udvalget byder på loftlister, væglister, vægpaneler, gulvlister, fodpaneler, gesimser, lister til LED-belysning, ornamenter, dørtoppe, dekorationer, hjørnelister, facadelister, flexlister, tagkupler og tilbehør, som du selv kan montere og sætte op uden problemer.

Vores produkter er alle af høj kvalitet, og besidder en god holdbarhed til lave priser - og de er samtidig nemme at sætte op. 

For flere informationer om hvordan du bestiller, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi tager imod opkald alle ugens dage, mandag - fredag mellem 9.00–16.00 og besvarer e-mails inden 24 timer.