Vinjett.jpg
En interiørdesigners gør det selv-hacks: Sådan gøres en kededelig kommode luksuriøst
2022-07-06
Sofia B. Tretow arbejder som indretningsdesigner med sin egen virksomhed, Tretow Deco, der har base i Stockholm. Som indretningsarkitekt bliver hun ofte hyret af private, virksomheder og indretningsmagasiner. Hun siger dog, at gør-det-selv-projekter normalt ikke er hendes stærkeste side, fordi "jeg er for utålmodig, for klodset, for selvkritisk", men alligevel er hun i stand til at bruge enkle midler til at forvandle hverdagens kedelige kommoder til elegante og smukke møbler.
Vinjett.jpg
Et kig ind i VANBRUUNs elegante showroom
2022-07-06
Den svenskejede smykkebutik VANBRUUN har siden sin grundlæggelse i 2014 haft fokus på den online tilstedeværelse, men efterhånden som virksomheden voksede globalt, har de også åbnet et par showrooms. Det seneste showroom er i en historisk bygning i centrum af Oslo.
Vinjett.jpg
Nye fodlister gav lejligheden et løft!
2022-11-30
” Da vi købte lejligheden, havde den nyt flot massivt trægulv, nyt køkken og indrettet hems oven på selve lejligheden. Vi følte dog, at der skulle et nyt overfladelag og fodlister til, da de både var monteret sjusket og ikke var i den stil, jeg ville have…”
Kig forbi hos indretningsbloggeren Anette i den svenske sommerby Torekov

Læs artiklen her
Vinjett.jpg
Så nemt er det at sætte en loftroset op! (Instruktionsvideo)
2022-11-30
”Med klare instruktionsvideoer hjælper vi dig med at få dine renoveringsdrømme til at lykkes, og denne gang viser vi dig, hvordan du installerer en loftroset – helt på egen hånd.”
Instruksjonsfilm – Montere loftroset – helt alened

Læs artiklen her
Vinjett.jpg
Sådan bor mægleren: Godt udnyttet lille toværelses i charmerende hotelstil
2022-02-13
”En herskabslejlighed på 32 kvadratmeter, som ikke var blevet renoveret i over 40 år, viste sig at være det helt rigtige for ejendomsmægleren Caroline Hanell, da hun skulle finde en ny bolig til sig selv."
Månadens intervju – Vi besøger ejendomsmægleren Caroline Hanell i Stockholm.

Læs artiklen her
Vinjett.jpg
Slik monterer du våre taklister som en proff!
2022-02-13
”Vi hjelper deg med å lykkes med oppussingsdrømmene dine ved hjelp av tydelige instruksjonsfilmer, og først ute er en enkel, trinnvis guide i hvordan du enkelt setter opp taklistene våre – helt alene. "
Instruksjonsfilm – Montere taklister – helt alened

Læs artiklen her
Vinjett.jpg
Skab hotelstemning med karnisser
2021-05-29
”Skinnerne sættes indvendigt langs loftslisten, og afstanden mellem væg/vindue beror på, hvor meget stof, du skal have, og om du skal have en eller to gardinskinner. Vi havde brug for 30 centimeter til skinner og gardiner... ”
Månedens interview – Hanna Larsson, indretningsarkitekt i Frank Deco, viser, hvordan karnisser kan skabe en imponerende hotelstemning i et rum.

Læs artiklen her
Vinjett.jpg
Imponerende loft i nationalromantisk boghandlervilla
2021-05-29
”Områdets grimmeste hus! Under en gåtur i en bydel med prægtige villaer i nationalromantisk stil konstaterer Victoria og hendes samlever, at der er et hus, som skiller sig ud fra de andre – som uhørt grimt. Nogle måneder senere står parret foran lågen til det grimme hus med nøglerne i hånden – huset er deres!”
dag er boghandlervillaen forvandlet til en repræsentativ bolig ud over det sædvanlige, idet man under renoveringen har taget stort hensyn til at bevare og genskabe fine originaldetaljer.

Læs artiklen her
Vinjett.jpg
Skønne paneler i patriciervillaen
2021-04-03
”Indretningskonsulenten Kristina syntes, at soveværelset føltes alt for »koldt« og ikke harmoniserede med det ældre hus' oprindelige stil. Løsning blev paneler, dekorationer og en helt ny farvesætning. Resultatet – en mere hyggelig stemning.”
Kristinas seneste renoveringsprojekt er en gennemgribende forvandling af parrets soveværelse.

Læs artiklen her
Vinjett.jpg
Eksperter i indbygget møblement
2021-04-03
”Indbygget møblement gør det muligt at skræddersy møbler eller rum efter egne specifikke ønsker og tager desuden hensyn til alle tænkelige detaljer. Inspireret af Gamla Uppsalas Snickeris byggeløsninger i denne nyrenoverede lejlighed i Uppsala, Sverige. ”
For nylig var Viktor med til at renovere en lejlighed i Uppsala. En ældre bolig med en masse charme...

Læs mer
Vinjett.jpg
At vælge stukkatur, loftslister og loftsrosetter ved en renovering
2020-12-08
"Jeg ville have ekstra af det hele. Jeg havde bare drømt masser af snørklet stukkatur i forbindelse med indretning. Men jeg måtte forholde mig til realiteterne og alt det, jeg lærte i skolen om arkitektur og stilhistorie, kom tilbage til mig."
Indretningsprofilen Emelie "34 kvadrat" Ekman giver tips om, hvad man skal være opmærksom på, når man vælger stukkatur i forbindelse med en renovering.

Læs artiklen her
Vinjett.jpg
DIY: Ikea-hacks og forvandlede loppefund
2020-09-30
”At forvandle et eksisterende møbel eller måske et, som du har købt på loppemarkedet eller i IKEA, kan ændre hele følelsen i et rum. Det behøver heller ikke være dyrt, er godt for miljøet og du får desuden et unikt og personligt møbel!”
Bliv inspireret af indretningsarkitekten Jennie Florentz‘s ”trin for trin-guides” til at forvandle loppefund og legetøjsmøbler i familiens barneværelse.

Læs mer
Vinjett.jpg
DIY: Byg en luksuriøs garderobeø
2020-08-26
”Nu kommer et længe ventet indlæg om temaet DIY-projekter. Ved hjælp af et par væglister er det let at give et møbel et helt nyt og unikt look. Her kommer en trinvis vejledning til at skabe en flot garderobe.”
Indretningsinteresserede Emy Stenudd fortælle, hvordan hun forvandlede nogle IKEA-kommoder til en luksuriøs garderobeø.

Læs mer
Vinjettbild.jpg
Pladsbygget boghylde & klassiske loftslifter
2020-07-02
”Vi skulle også finde et godt sted til fjernsynet, hvor det ikke var i centrum. Når jeg ikke fandt det, jeg ledte efter, bestemte jeg mig for at fremstille en boghylde ud fra egne mål.”
Månedens interview - Indretningsarkitekten Emma Lyrstrand fortæller om valget af lister og om hvordan hun fremstillede en pladsbygget boghylde.

Læs mer
Vinjettbild.jpg
Bedste tips til et børneværelse!
2020-07-02
Josefine, som er mor til tre, kan godt lide en enkel og funktionel indretningsstil og satser på væglister for at skabe en hyggelig atmosfære.
- På væggene i børneværelset er der opsat væglister i to forskellige størrelser, der tilsammen danner dobbelte vægrammer. Den indre rammes hjørne ...

Se alle billeder
Ingressbild.jpg
Nyt i butikken
2020-07-02
”Klassiske loftsrosetter & smukt dekorerede lister! Se sommerens produktnyheder. ”
- 2020 er sommeren da mange satser på å tilbringe ferien hjemme, og dermed trolig vil legge litt ekstra omtanke på sin egen bolig. Vi har fylt opp nettbutikken med flere produktnyheter, og noen av dem finner du her

Gå til artiklen
Ingressbild.jpg
Sådan skaber du en mere elegant stue
2020-05-28
”En stue består som regel af basis-og accentfarver hvor basen er roligere toner. For at få mere liv i et rum, skal man bruge accentfarver som kontrast til basisfarverne.””
Månedens interview – Susanne Lundberg, designer og grundlægger bag indretningsmærket Ruth & Joanna, giver her indretningstips til at skabe en mere elegant og sofistikeret stue.

Læs mer
Ingressbild.jpg
Indret med loppefund!
2020-05-26
”Indretningstjernen Hannes Mauritzson fortæller os hvorfor loppefund er en absolut favorit og giver tips til de bedste fund.
- Fra sit eget hjem, en omhyggeligt renoveret lejlighed fra det 19. århundrede med storslåede vinduer og højt til loftet, skaber Hannes det indhold, som næsten 40.000 instagram-følgere nyder glæde af..

Læs mer
kok2_932x710-min.jpg
Køkkeninspiration – moderne køkken fra århundredskiftet i Gøteborg
2020-05-09
”Hvad skal man tænke på når det kommer til køkkenindretninger? Hvordan vælger man stuk til et moderne køkken i en ældre lejlighed? Mød Carlos som på egen hånd har udarbejdet et vaskeægte drømmekøkken!
- Del hans oplevelser og tip til at oprette og dekorere et køkken i en ældre lejlighed.

Læs mer
mio_ingress_947x710-min.jpg
Indretningstrends der er værd at holde øje med!
2020-04-23
”Når vi tænker på hvad vi ind til videre har gennemgået i dette mærkelige forår, er det endnu mere åbenlyst hvor vigtigt det er at leve nær naturen og i harmoni med sig selv.”
Månedens intervju - I mere end 30 år har Jan Rundgren arbejdet som indretter. Her deler han hvordan hans karriere har set ud og hvilke indretningstrends der er aktuelle i år.

Læs mer
Bild 1_1 710 x 947-min.jpg
Sådan skaber du soveværelset til dine drømme – indretterens bedte tips!
2020-02-27
”Mange bruger alt for små tæpper. Husk på, at tæppet skal stikke 50 centimeter ud rundt om HELE sengen!”
Månedens intervju - Lær indretter og designer Åsa Ingrosso at kende og drag gavn af hendes bedste tips til at skabe og indrette drømmesoveværelset.

Læs mer
BloggBildJanFeb947 x 710-min.jpg
Eksklusivt og modigt hjemme hos inretningsdesigneren Louise Hjorth
2020-01-28
"Her valgte jeg å sette opp heftige takpaneler. Jeg hadde sett noe lignende i en restaurant utenlands, men aldri hjemme ."
Månedens intervju - Møt interiørdesigneren Louise Hjorth (@stylebylojs) som har en forkjærlighet for dekorlister og som synes at flere burde våge å bruke farger i sine innredningsprosjekter.

Læs mer