Skønne paneler i patriciervillaen
2021-04-03
”Indretningskonsulenten Kristina syntes, at soveværelset føltes alt for »koldt« og ikke harmoniserede med det ældre hus' oprindelige stil. Løsning blev paneler, dekorationer og en helt ny farvesætning. Resultatet – en mere hyggelig stemning.”
Kristinas seneste renoveringsprojekt er en gennemgribende forvandling af parrets soveværelse.

Læs artiklen her
Eksperter i indbygget møblement
2021-04-03
”Indbygget møblement gør det muligt at skræddersy møbler eller rum efter egne specifikke ønsker og tager desuden hensyn til alle tænkelige detaljer. Inspireret af Gamla Uppsalas Snickeris byggeløsninger i denne nyrenoverede lejlighed i Uppsala, Sverige. ”
For nylig var Viktor med til at renovere en lejlighed i Uppsala. En ældre bolig med en masse charme...

Læs mer
At vælge stukkatur, loftslister og loftsrosetter ved en renovering
2020-12-08
"Jeg ville have ekstra af det hele. Jeg havde bare drømt masser af snørklet stukkatur i forbindelse med indretning. Men jeg måtte forholde mig til realiteterne og alt det, jeg lærte i skolen om arkitektur og stilhistorie, kom tilbage til mig."
Indretningsprofilen Emelie "34 kvadrat" Ekman giver tips om, hvad man skal være opmærksom på, når man vælger stukkatur i forbindelse med en renovering.

Læs artiklen her
DIY: Ikea-hacks og forvandlede loppefund
2020-09-30
”At forvandle et eksisterende møbel eller måske et, som du har købt på loppemarkedet eller i IKEA, kan ændre hele følelsen i et rum. Det behøver heller ikke være dyrt, er godt for miljøet og du får desuden et unikt og personligt møbel!”
Bliv inspireret af indretningsarkitekten Jennie Florentz‘s ”trin for trin-guides” til at forvandle loppefund og legetøjsmøbler i familiens barneværelse.

Læs mer
DIY: Byg en luksuriøs garderobeø
2020-08-26
”Nu kommer et længe ventet indlæg om temaet DIY-projekter. Ved hjælp af et par væglister er det let at give et møbel et helt nyt og unikt look. Her kommer en trinvis vejledning til at skabe en flot garderobe.”
Indretningsinteresserede Emy Stenudd fortælle, hvordan hun forvandlede nogle IKEA-kommoder til en luksuriøs garderobeø.

Læs mer
Pladsbygget boghylde & klassiske loftslifter
2020-07-02
”Vi skulle også finde et godt sted til fjernsynet, hvor det ikke var i centrum. Når jeg ikke fandt det, jeg ledte efter, bestemte jeg mig for at fremstille en boghylde ud fra egne mål.”
Månedens interview - Indretningsarkitekten Emma Lyrstrand fortæller om valget af lister og om hvordan hun fremstillede en pladsbygget boghylde.

Læs mer
Bedste tips til et børneværelse!
2020-07-02
Josefine, som er mor til tre, kan godt lide en enkel og funktionel indretningsstil og satser på væglister for at skabe en hyggelig atmosfære.
- På væggene i børneværelset er der opsat væglister i to forskellige størrelser, der tilsammen danner dobbelte vægrammer. Den indre rammes hjørne ...

Se alle billeder
Nyt i butikken
2020-07-02
”Klassiske loftsrosetter & smukt dekorerede lister! Se sommerens produktnyheder. ”
- 2020 er sommeren da mange satser på å tilbringe ferien hjemme, og dermed trolig vil legge litt ekstra omtanke på sin egen bolig. Vi har fylt opp nettbutikken med flere produktnyheter, og noen av dem finner du her

Gå til artiklen
Sådan skaber du en mere elegant stue
2020-05-28
”En stue består som regel af basis-og accentfarver hvor basen er roligere toner. For at få mere liv i et rum, skal man bruge accentfarver som kontrast til basisfarverne.””
Månedens interview – Susanne Lundberg, designer og grundlægger bag indretningsmærket Ruth & Joanna, giver her indretningstips til at skabe en mere elegant og sofistikeret stue.

Læs mer
Indret med loppefund!
2020-05-26
”Indretningstjernen Hannes Mauritzson fortæller os hvorfor loppefund er en absolut favorit og giver tips til de bedste fund.
- Fra sit eget hjem, en omhyggeligt renoveret lejlighed fra det 19. århundrede med storslåede vinduer og højt til loftet, skaber Hannes det indhold, som næsten 40.000 instagram-følgere nyder glæde af..

Læs mer
Køkkeninspiration – moderne køkken fra århundredskiftet i Gøteborg
2020-05-09
”Hvad skal man tænke på når det kommer til køkkenindretninger? Hvordan vælger man stuk til et moderne køkken i en ældre lejlighed? Mød Carlos som på egen hånd har udarbejdet et vaskeægte drømmekøkken!
- Del hans oplevelser og tip til at oprette og dekorere et køkken i en ældre lejlighed.

Læs mer
Indretningstrends der er værd at holde øje med!
2020-04-23
”Når vi tænker på hvad vi ind til videre har gennemgået i dette mærkelige forår, er det endnu mere åbenlyst hvor vigtigt det er at leve nær naturen og i harmoni med sig selv.”
Månedens intervju - I mere end 30 år har Jan Rundgren arbejdet som indretter. Her deler han hvordan hans karriere har set ud og hvilke indretningstrends der er aktuelle i år.

Læs mer
Sådan skaber du soveværelset til dine drømme – indretterens bedte tips!
2020-02-27
”Mange bruger alt for små tæpper. Husk på, at tæppet skal stikke 50 centimeter ud rundt om HELE sengen!”
Månedens intervju - Lær indretter og designer Åsa Ingrosso at kende og drag gavn af hendes bedste tips til at skabe og indrette drømmesoveværelset.

Læs mer
Eksklusivt og modigt hjemme hos inretningsdesigneren Louise Hjorth
2020-01-28
"Her valgte jeg å sette opp heftige takpaneler. Jeg hadde sett noe lignende i en restaurant utenlands, men aldri hjemme ."
Månedens intervju - Møt interiørdesigneren Louise Hjorth (@stylebylojs) som har en forkjærlighet for dekorlister og som synes at flere burde våge å bruke farger i sine innredningsprosjekter.

Læs mer