2020-07-02
Josefine på 34, som er mor til 3, bor med familien i en villa i Lanna uden for Örebro. På Instagram-kontoen @lillavilla9 giver hun indretningstips og viser billeder fra sit eget hjem.
Beskriv din indretningsstil og fortæl, hvor du finder inspiration.
Når jeg indretter, skal det være nemt at rengøre og funktionelt. Jeg kan godt lide en enkel men hyggelig indretning. Inspiration får jeg først og fremmest fra Instagram og Pinterest.
Familiens yngste har fået sit eget værelse. Fortæl om indretningen.
Dette værelse er ret lille, så det var derfor vigtigt at få noget opbevaringsplads og at holde det enkelt uden at det blev kedeligt. Det er vores lille pige Eira, som bor på værelset. Hun fylder 3 år til juli og er en rigtig hyggepige, så det var meget vigtigt at få hyggefaktoren frem. Det gjorde vi med et lille hyggehjørne med krammedyr. Og så elsker hun balloner, og de har også fået en plads i rummet.
På væggene i børneværelset er der opsat væglister i to forskellige størrelser (Vægliste Z351, Vægliste Z362), der tilsammen danner dobbelte vægrammer. Den indre rammes hjørne består af mindre dele af væglister, og under dobbeltrammerne er der en frise (Vægliste Z357).
Jeg synes, at væglister er en rigtig god måde at skabe liv i et rum på uden at skulle bruge en masse ting til indretningen. Inden jeg valgte lister, bestilte jeg nogle prøver hjem for at tjekke, at størrelsen var rigtig og for at se dem ”live”. Så kiggede jeg lidt rundt på Instagram for at få inspiration og fik hjælp af Elias hos jer på D-COR for at få tips om forskellige kombinationer. Listerne satte jeg og min samlever op sammen. Det krævede tålmodighed men var helt kart arbejdet værd. Vi er meget tilfredse med resultatet!
Har du nogle flere tips til dem, som skal indrette børneværelse?
  • Vælg en hyggelig belysning. Sæt for eksempel lyskæder op.
  • Hav mange og gode opbevaringsmuligheder - kurve er en god og fleksibel måde at opbevare det meste i
  • Sørg for at have meget stof og mange puder. Det giver et behageligt og hyggeligt indtryk.
  • Hav luftrensende planter som f.eks. fredsliljer