2022-02-13
Vi hjælper dig med at realisere dine renoveringsdrømme med tydelige instruktionsfilm og begynder med en trin-for-trin-guide, som tydeligt viser, hvor nemt det er at montere vores stuklister, og at du kan gøre det helt selv.
Noget af det mest fordelagtige ved vores stuklister, som er fremstillet af miljøvenlige letvægtsmaterialer i høj kvalitet, er, at du nemt kan montere dem selv. På den måde slipper du for dyre håndværkerregninger, og du kan selv vælge, hvornår det passer dig at renovere din bolig.
For at gøre det endnu nemmere for dig at montere stuklisterne helt selv har vi lavet en instruktionsfilm, som viser alle trin lige fra at save ind- og udvendige hjørner til, lime listerne fast og udføre fugearbejde for at opnå et professionelt resultat.
Du finder selvfølgelig også alle de værktøjer, du ser i filmen, under "Tilbehør" i vores internetbutik. Hvis der alligevel skulle opstå spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Tak til produktionsselskabet Takeoff Video AB i Örebro, som har hjulpet os med at lave filmen. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med at renovere og et fantastisk resultat.
Her finder du filmen: Link til film.
Herunder kan du få en forsmag med nogle billeder taget "bag kulisserne".
Storbild0.jpg
Storbild1.jpg
Storbild2.jpg
Storbild3.jpg