2020-07-02
2020 er sommeren, hvor mange satser på at holde ferie hjemme og derfor sandsynligvis vil gøre lidt ekstra ud af deres egen bolig. Nu har vi fyldt webshoppen op med flere produktnyheder. Nogle af disse finder du her.
Loftsrosetter
Loftsrosette R103 er en meget smukt ornamenteret loftsrosette, som passer fint i en lejlighed eller et hus, der er bygget omkring år 1900, og som har dekorerede loftslister. Diameteren på 41,5 cm er en god mellemstørrelse, som gør, at den passer ind i flere typer rum.
Nyheden Loftsrosette R125 er også en god mellemstørrelse og et design, der passer til en bolig fra århundredeskiftet. Desuden har den en noget usædvanlig form, da den ikke er helt rund.
Loftsrosette R134 er en smuk og stilren loftsrosette uden ornament. Denne loftsrosette bliver særligt smuk, når den kombineres med loftslister, som har ”klodser”, for eksempel Stukliste Z143. Loftsrosetten passer også til lejligheder, der er bygget i 1920‹erne, da det i denne periode var almindeligt med mere glatte loftsrosetter.
Konsoller
De, som i løbet af sommeren vil kaste sig ud i et såkaldt DiY-projekt og bygge deres egne hylder, f.eks. en smuk hattehylde, bør tage et kig på nyhederne BKonsol B227 og Konsol B076.
Væglister
En enkel måde at forandre et lokale på er at opsætte væglister. De er nemme at save i og kan monteres med lim. Væglister som Vægliste Z351 og Vægliste Z352 er blevet storfavoritter, fordi de er smalle og enkle og passer fint til bygning af vægrammer - også selvom loftshøjden ikke er så stor. Nu får disse nyheder hård konkurrence af nyheden Vægliste Z348 med målene 244 x 1,9 x 1,1 cm. Bestil i god tid, for denne liste bliver en favorit hos mange!
De, som i stedet leder efter en bredere og tykkere liste, skal tage et kig på nyheden Vægliste Z356.
Loftslister
Blandt loftslisterne er der flere nyheder - en del er dekorerede, mens andre er mere glatte og moderne. Se nyhederne Stukliste Z156, Stukliste Z157, Stukliste Z256, Stukliste Z257 og Stukliste Z233.
Tjek måske især Stukliste Z156 og bemærk den smukke dekoration på den nederste del af loftslisten.
Husk, at du som sædvanlig kan bestille prøver af alle lofts-, væg- og gulvlister, hvis du er usikker på hvilken, der passer bedst hjemme hos dig.